Nogle kendte forkerte udsagn om generiske stoffer – Det indiske scenarie – Ncbi

Nogle kendte forkerte udsagn om generiske stoffer – Det indiske scenarie – Ncbi

Spansk sprogmodel – Medicamentos Genricos: Preguntas y Respuestas (PDF – 213 KB) En generel medicin er et lægemiddel, der er skabt for at være det samme som en aktuelt markedsført varemærke medicin i doseringsform, sikkerhed, sejhed, indgivelsesmulighed, høj kvalitet , funktionalitetsattributter samt målrettet brug. Disse ligheder hjælper med at illustrere bioækvivalens, hvilket indebærer, at du ganske enkelt sagt kan tage en almindelig medicin som et lige alternativ til sin egen varemærkeversion.

Ja. Enhver type almindelig medicin, der efterlignes et mærke mod medicin, skal udføre det samme i kropssystemet som mærkevaremedicinen. Dette typisk angår alle almindelige medicin. En generel medicin er den samme som en mærke medicin i dosering, sikkerhed, effektivitet, udholdenhed, sikkerhed såvel som høj kvalitet, sammen med de midler, det faktisk tages, og også den måde, den faktisk skal bruges på.

FDA Universal Medicines Course gennemfører en klik ressourcer grundig kundeundersøgelse for at sikre, at generelle lægemidler opfylder disse kriterier for at udføre 3.500 inspektioner af producerende vegetationer om året samt overvåge lægemiddelsikkerhed, efter at den almindelige medicin faktisk er blevet accepteret og bragt på markedet. Det er vigtigt at bemærke, at der regelmæssigt vil være et mindre, men bestemt ikke medicinsk vigtigt, niveau af naturlig variation lige som der er for et sæt mærkenavnemedicin sammenlignet med det følgende sæt mærkenavn.

Når en medicin, almindeligt eller mærkenavn, skabes masse, er det tilladt med utrolige små variationer i renhed, størrelse, styrke samt forskellige andre retningslinjer. FDA begrænser hvor meget variation der er tilfredsstillende. For eksempel fandt man i en stor analysestudie 1, der kontrasterer generiske stoffer med mærkenavne, faktisk, at der var utroligt små skelnen (ca. 3,5%) i absorption i den fysiske krop mellem generiske og mærke-medicin.

Denne sondringsvolumen forventes faktisk såvel som acceptabel, hvad enten det drejer sig om en batch med mærke-medicin, der er kontrolleret mod endnu en batch med det samme mærkenavn, eller for en universal-kontrolleret mod et mærke-medicin. Normalt vedrørte forskellen for sammenligningen af ​​generisk-til-brand det nøjagtige det samme som brand-to-brand-evalueringen. Regler for varemærker i USA gør det bestemt ikke muligt for et generelt lægemiddel eller endda medicin at se nøjagtigt ud som andre medicin, der faktisk findes på markedet.

Generiske medikamenter eller endda medicin bliver let tilgængelige blot efter en omfattende evaluering gennem FDA og også efter en bestemt tidsperiode, at varemærkeudgaven faktisk kun har været på markedet. Dette er faktisk, da nye medikamenter, ligesom forskellige andre nye genstande, normalt forsvares af patenter, der forbyder andre i at producere såvel som at sælge duplikater af nøjagtigt samme medicin.

Den bedste strategi, der skal bruges til tops-apotek – Tops-venlige markeder

Da det tager så lang tid at markedsføre et nyt lægemiddel, giver denne periode med entydighed lægemiddelfirmaer mulighed for at indløse priserne i forbindelse med markedsføring af en ny medicin. FDA giver ligeledes bestemte perioder med reklame og markedsføring eksklusivitet til mærkevarer, der kan forbyde tilladelse til generelle lægemidler.

Generiske lægemidler har desuden en tendens til at sætte dig tilbage meget mindre end deres varemærkeversioner, fordi universelle lægemiddelansøgere bestemt ikke har brug for at gentage kæledyr og medicinske (menneskelige) undersøgelser, der blev opfordret til at mærke medicinen for at vise sikkerhed og effektivitet. Dette er faktisk grunden til, at anmodningen omtales som en “forkortet splinterny medicinapplikation.” Dette sammen med konkurrence mellem mærkevaremedicinen og også adskillige generiske medicin er faktisk en stor del af hovedårsagen til, at generiske lægemidler koster meget mindre.

Reduktionen i forudgående undersøgelsespriser antyder, at selvom universelle lægemidler har den samme helende virkning som deres velkendte kolleger, tilbydes de faktisk ofte til betydelige prisnedsættelser, en bestemt 80 til 85% langt mindre sammenlignet med satsen af mærkevaremedicinen. I henhold til IMS Health and wellness Principle reddede almindelige lægemidler USA.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>