Brug af medicin uden recept er ulovligt – Meget sind Ting at vide, før du køber

Brug af medicin uden recept er ulovligt – Meget sind Ting at vide, før du køber

Føderal lov begrænser erhvervelse af ulovlige stoffer, herunder narkotiske aber-mordere (f.eks. OxyContin, Vicodin), beroligende midler (f.eks. Valium, Xanax, Ambien), stimulanter (f.eks. Phentermine, phendimetrazin, Adderall, Ritalin) og også anabolske steroider (f.eks. Winstrol, Equipoise) uden en autentisk recept, der kommer fra din læge. Dette indebærer, at der skal være en reel forbindelse mellem læge og patient, som gennem de fleste tilstandsregler kræver en helbredsundersøgelse.

Ofte kommer medicin, der kommer fra useriøse websteder, fra fremmede nationer. Det er en forbrydelse at indbringe narkotika direkte i USA og også sende til en ikke-DEA-registrant. At købe medicin online er muligvis ikke blot ulovligt, men skadeligt. Den amerikanske medicinske tilknytning og også tilstandspaneler for medicin og stofbutik har alle straffet strategien for cyberlæger, der udsteder på internet recepter, som upassende medicinsk behandling.

DEA er målrettet mod useriøse onlineapoteker for retsforfølgelse og lukning af disse ulovlige websteder. Se resultaterne af en sådan undersøgelse, Funktion Cyber ​​Pursuit. FDA – Sådan får du medicin over hele verden (hurtige tip til køb online).

Har du nogensinde før været fristet til at købe dine medicin fra et onlineapotek eller endda et andet sted? Vær opmærksom på dig selv og dine familiemedlemmer ved at være forsigtig, når du køber medicin online. Der er faktisk flere apotekswebsteder, der fungerer lovligt og leverer fordele, privatliv og sikkerhedsforanstaltninger til at få medicin. Men de amerikanske fødevarer og narkotikahåndtering advarer om, at der faktisk er flere uhyggelige onlineapoteker, der erklærer at tilbyde ordinerede medicin til dybt nedsatte priser, typisk uden at kræve en autentisk recept.

Disse slyngelige internetsider har ofte et prominent canadisk Andet flag, men de kan virkelig fungere af bøller fra den modsatte side af hele verden uden nogen forbindelse til Canada. Medicin, der er købt fra disse websteder, kan være skadelige og kan også udgøre dit helbred i fare. Præcis hvordan kan du se, om et internetapotek fungerer officielt? FDA’s BeSafeRx kan hjælpe dig med at bestemme og også være fri for falske internetmedicinske butikker.

Gennemfør bestemt ikke at have en amerikansk statsautoriseret farmaceut, der tilbydes at besvare dine spørgsmål. Deal ekstremt overkommelig pris, der synes for god til at blive korrekt. Send spam eller endda uønsket e-mail, der tilbyder medicin til overkommelige priser. Ligger uden for USA eller send over hele verden. Disse apoteker tilbyder ofte medicin, der kan være farlige, fordi de kan: Besidder alt for meget eller utilstrækkelig af den energiske ingrediens, du har brug for for at lindre din tilstand eller endda lidelse.

Medtag forkerte eller forskellige andre farlige aktive ingredienser. Den energiske komponent er det, der gør medicinen effektiv for den sygdom eller endda den lidelse, det er planlagt at håndtere. Hvis en medicin har ukendte aktive ingredienser, kan det muligvis komme til kort med at have den planlagte påvirkning, kan have en uforudsigelig interaktion sammen med andre lægemidler, du faktisk tager, kan resultere i farlige bivirkninger eller endda muligvis forårsage forskellige andre betydelige sundhedsmæssige problemer, som betydelige allergier.

Der er faktisk måder, hvorpå du nemt kan fastlægge et risikofri online apotek. De: Kræver en legitim recept fra en læge eller en mere registreret medicinsk pleje. Er faktisk akkrediteret af dit statlige bestyrelse for apotek eller endda sammenlignelig tilstandsorganisation. (For at bekræfte licensstatus for et apotek skal du undersøge dit statskort for apotek.) Besæt en amerikansk ..

Er i USA og leverer en vejadresse. Endnu en teknik til at kigge på et internetside er at forsøge at finde den nationale organisation af bestyrelser for apotek (NABP) verificerede webdrugstore-processtederTM-bånd, også kaldet VIPPS-båndet. Denne segl indebærer, at internetapoteket er sikkert at bruge, fordi det rent faktisk har opfyldt betingelseslicensbehov, lige som forskellige andre NABP-kriterier.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>